Bröllop på Havskatten på Hönö, september 2018

Hotell Havskatten ligger fint intill havet med panoramafönster utåt Rödhamnen. Det var ett mysigt ställe, dock lite för litet egentligen. Vi fick trixa lite för att få plats med ett helt band. Vi kompromissade med brudparet lite och flyttade några bord. Allt löste sig dock, vi trängde ihop oss utmed en vägg. Fin utsikt hade vi!

Det var bra drag på dansgolvet, även denna kväll. Kommer speciellt ihåg det långa tåget gästerna bildade under ett medley vi spelade.

Detta var också första gigget med vår nya grymma basist, Linus Abrahamsson. Detta är en kille man vill ha med i ett band! Grym på att lira, grym på att plana och transkribera noter och en glad prick på scen! Kul att du vill vara med!

Vi hade dessutom inhopp på Keys, Simon Westman och även inhopp på git, Daniel Ferling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.